Följande utrustningsregler, tider och förhållningsorder gäller:

Alla deltagare ska ha på sig komplett o heltäckande våtdräkt med underställ under samt (minst) dubbla badmössor. Simning får inte ske med huvudet i vattnet utan huvudet ska befinna sig ovanför vattenytan, typ polosim, i största möjliga mån. Paddlar är tillåtet. Handskar är tillåtet men då ska de vara gjorda av neopren och konstruerade för simning.


Testa all utrustning innan start, i synnerhet våtdräkt! Man måste kunna simma och springa i den med rimlig bekvämlighet.

Vi tävlar inte utan genomför ”tillsammans” eventet under avslappnade former med fokus på tjo och tjim. Fältet kommer sprida ut sig men ju mer vi håller ihop desto roligare! Ingen vinnare kommer att koras utan vi premierar deltagande och gemenskap.


Alla har ansvar för sin egen säkerhet men vi har också ansvar för varandra under de korta men kalla simningarna. Håll koll på varandra!


”Badvakter” finns på land men vi deltagare är varandras bästa badvakter i vattnet.

 

Dusch och omklädningsrum kommer förhoppningsvis finnas tillgängligt.

Vi kommer att ha öppna eldar ute att värma sig vid. Alla deltagare bör ha rejält med förstärkningskläder med sig. Vi kommer att ha förvaring av väskor.


Starten går klockan 15:30 och registrering öppnar 15.00.

Innan start genomför vi en sista genomgång och information.

Alla former av jul-, tomte- och Luciaattiraljer i utrustningsväg välkomnas!


Anmälningsavgiften är 695 kr